Wat houdt de "Opleiding Holistisch Borsttherapeut" in?

De opleiding Holistisch Borsttherapeut is een veelzijdige opleiding voor vrouwen door vrouwen, waarin je toe komt aan een stuk persoonlijke ontwikkeling en veel technieken op gebied van lymfe, littekens en borstweefsel.

Je leert ook hoe je om gaat met “speciale borsten”, borsten waar wat mee aan de hand is geweest zoals borstverkleining, borstvergroting, geëxplanteerde borsten, borstsparende operatie, mastectomie en andere borstlittekens.

In deze opleiding gaat het niet alleen over het fysieke aspect, we nemen je ook mee in de emotionele, mentale en/of spirituele oorzaken en gevolgen van borstaandoeningen, trauma en symbolieken rondom borsten.

Rituelen, sisterhood, systemisch- en energiewerk zullen een rode draad zijn door de dagen heen.

Tijdens de opleidingsdagen wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het eigen proces van jou als vrouw in de verbinding met je borsten en de heling van processen die mogelijk nog gezien mogen worden.

De opleiding bestaat uit:

  • 5 aaneengesloten live opleidingsdagen.
  • Een uitgebreide online theorietraining met examen in onze online leeromgeving.
  • Het schrijven en inleveren van casestudies incl. reflectie van je eigen processen en ervaringen.
  • Na de live dagen heb je een jaar de tijd voor het afronden van de theorie en de casestudies. Zodra alle drie deze onderdelen met goed gevolg zijn. afgerond, zal je het diploma Holistisch Borsttherapeut van ons ontvangen.
  • In dit jaar heb je 4x de mogelijkheid om een kwartier onze expertise in te roepen in de vorm van intervisie, vooraf bespreken casus, kennisdeling, etc. Daarnaast bieden wij in dit jaar 2x een groepszoom aan waarin vragen besproken kunnen worden.
  • Na het afronden van de opleiding krijg je gedurende 2 jaar een vermelding op de website van Centrum voor Vrouw en Gezondheid. Zo ben je niet alleen beter vindbaar, wij kunnen hierdoor ook klanten naar elkaar toe doorverwijzen.
  • Je houdt toegang tot onze online community, zodat je kennis kunt delen met jouw mede-therapeuten en bij alle informatie kunt.

Wanneer, waar en wat is jouw investering?

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe opleidingsdata gepland

Aanmelden/ inschrijven

Wij houden onze groepen bewust kleinschalig zodat iedereen de aandacht kan krijgen die ze nodig heeft en verdient.

Dit is een veelzijdige, diepgaande en uitgebreide, maar vooral liefdevolle opleiding en wij kijken er enorm naar uit om jou te mogen ont-moeten.

Mocht je toch nog vragen hebben, mail ze gerust naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar boven
  • KVK nummer : 09200916

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Telefoonnummer: 06 460 646 95

© Centrum voor Vrouw en Gezondheid.
Realisatie: Internetbureau Praes.