Wat houdt de "Opleiding Holistisch Borsttherapeut" in?

De opleiding Holistisch Borsttherapeut is een veelzijdige opleiding voor vrouwen door vrouwen, waarin je toe komt aan een stuk persoonlijke ontwikkeling en veel technieken op gebied van lymfe, littekens en borstweefsel.

Je leert ook hoe je om gaat met “speciale borsten”, borsten waar wat mee aan de hand is geweest zoals borstverkleining, borstvergroting, geëxplanteerde borsten, borstsparende operatie, mastectomie en andere borstlittekens.

In deze opleiding gaat het niet alleen over het fysieke aspect, we nemen je ook mee in de emotionele, mentale en/of spirituele oorzaken en gevolgen van borstaandoeningen, trauma en symbolieken rondom borsten.

Rituelen, sisterhood, systemisch- en energiewerk zullen een rode draad zijn door de dagen heen.

Tijdens de opleidingsdagen wordt er zeker ook aandacht besteed aan het eigen proces van jou als vrouw in de verbinding met je borsten en de heling van processen die mogelijk nog gezien mogen worden.

De opleiding bestaat uit:

 • 5 aaneengesloten live opleidingsdagen.
 • Een uitgebreide online theorietraining met examen in onze online leeromgeving.
 • Het schrijven en inleveren van casestudies incl. reflectie van je eigen processen en ervaringen.
 • Na de live dagen heb je een jaar de tijd voor het afronden van de theorie en de casestudies. Zodra alle drie deze onderdelen met goed gevolg zijn. afgerond, zal je het diploma Holistisch Borsttherapeut van ons ontvangen.
 • In dit jaar heb je 4x de mogelijkheid om een kwartier onze expertise in te roepen in de vorm van intervisie, vooraf bespreken casus, kennisdeling, etc. Daarnaast bieden wij in dit jaar 2x een groepszoom aan waarin vragen besproken kunnen worden.
 • Na het afronden van de opleiding krijg je gedurende 2 jaar een vermelding op de website van Centrum voor Vrouw en Gezondheid. Zo ben je niet alleen beter vindbaar, wij kunnen hierdoor ook klanten naar elkaar toe doorverwijzen.
 • Je houdt toegang tot onze online community, zodat je kennis kunt delen met jouw mede-therapeuten en bij alle informatie kunt.

Wanneer, waar en wat is jouw investering?

Omdat het de eerste keer is dat we de opleiding geven, doen wij je graag een aanbieding. Wanneer je aan deze training deel neemt betaal je geen € 1.849,-, maar slechts € 1.349,-.
Je geniet dus van een korting van € 500,- !!!

In ruil voor deze korting willen wij wel iets van jou ontvangen, namelijk een review/recensie. Dit mag zowel een geschreven als een video review zijn.

 • Datum: 30 juni t/m 4 juli 2023
 • Tijden:  09.30 – 17.30 uur
 • Locatie: Lichtfontein - Centrum voor Levenskunst – te Appelscha

  Er zijn mogelijkheden tot overnachten, maar dat kun je zelf regelen bij Lichtfontein in Appelscha.

Aanmelden/ inschrijven

We geven de opleiding aan maximaal 10 vrouwen per keer. Met onze aanwezigheid daarbij, zijn we dus met maximaal 12 vrouwen in de groep. Dit houden we bewust wat klein zodat iedereen de aandacht kan krijgen die ze nodig heeft.

Behoor jij tot de eerste 10 aanmeldingen? Gefeliciteerd, dan heb jij plek in onze eerste training.

We zullen dan persoonlijk contact met je opnemen, zodat je weet dat je een plek hebt en we zullen zorgdragen voor de facturering.

Omdat we maar ruimte hebben voor 10 vrouwen hanteren we wie het eerst komt, het eerst maalt. Dit houdt dus in dat het insturen van het formulier niet standaard garantie geeft op deelname in de eerste groep. Zit je er niet bij dan laten we je dit uiteraard weten.

Je deelname is pas definitief als je van ons een factuur hebt ontvangen voor de training én deze in 1x volledig hebt voldaan binnen het betalingstermijn van 14 dagen.

Is dit allemaal geregeld? Dan ontvang je van ons vervolgens een bevestiging van betaling en deelname en kan jouw voorpret beginnen!

Hopelijk hebben wij je zo voorzien van alle informatie die je voor nu nodig hebt om je beslissing te maken of je wilt deelnemen aan onze opleiding of niet.

Het belooft een veelzijdige, diepgaande en uitgebreide, maar vooral liefdevolle opleiding te worden en wij kijken er enorm naar uit om van start te gaan.

Mocht je toch nog vragen hebben, mail ze gerust naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar boven
 • KVK nummer : 83285423

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Telefoonnummer: 06 460 646 95

© Centrum voor Vrouw en Gezondheid.
Realisatie: Internetbureau Praes.