• Vrouw met haartest

    Ziekvanimplantaten.nl

    Bedankt voor je bezoek aan deze pagina,  dat geeft al aan dat je je zorgen maakt over je siliconen implantaten. Hoe kom je er achter of ze lekken of zweten? Normaal gesproken zouden we zeggen, koop een haartest. Dan weet je of er platina in je haar en dus in je lichaam zit. En dan weet je ook of je implantaten intact zijn. Maar naar die test wordt net (sinds half september) extra onderzoek gedaan waardoor die test tijdelijk niet leverbaar is.

    Als je mailt naar aanleiding van Radar, de documentaire Moordtieten of andere berichten in de media, dan heb je daar het onderzoek gezien dat alle implantaten lekken of zweten. En als je klachten hebt, dan is de enige weg naar herstel het verwijderen van je implantaten. Daar zat je waarschijnlijk net niet op te wachten…

De verklaring van het bedrijf

" Het bedrijf van de haartest heeft veel tijd en energie gestoken in de wetenschappelijke ontwikkeling van een test waarmee je kunt meten hoeveel Platina in je haar zit. Wanneer die waardes verhoogd zouden zijn, is de kans groot dat de oorzaak daarvan ligt bij je implantaten, doordat de siliconenmoleculen uit die implantaten zijn gaan migreren. De conclusie zou dan kunnen zijn dat je implantaten dus niet meer volledig intact zijn ten tijde van de meting.

Er is het afgelopen jaar veel voortschrijdend inzicht opgebouwd, waardoor het bedrijf het tijd vond zich te gaan richten op de doorontwikkeling van het product. Die ontwikkeling is het gevolg van wetenschappelijke nieuwsgierigheid met de intentie een verbeterd product te kunnen gaan aanbieden. Zij bieden uitsluitend wetenschappelijk onderbouwde diensten aan en de ontwikkeling daarvan kost veel tijd en geld.

De wetenschappers die de haartests uitvoeren zijn ook verantwoordelijk voor de uitvoering van het wetenschappelijk onderzoek en hierdoor ontstaat capaciteitsgebrek. Dat maakt dat ze een keuze moeten maken waar ze de tijd aan besteden. In het belang van de Platinum Screen haartest is gekozen voor wetenschappelijk onderzoek. Dat maakt dat er op dit moment geen capaciteit is om de testkits te analyseren en te verwerken. En daarom is de test sinds afgelopen vrijdagavond van de markt gehaald.

Hoe lang deze ontwikkelingsfase gaat duren is op dit moment nog niet bekend. Waarschijnlijk zal de lancering van de nieuwe testversie begin 2022 plaatsvinden."

Melding ontvangen?

Als je onderstaand formulier invult sturen we je een berichtje zodra de test weer beschikbaar is.

Vul jouw naam in...
Vul een (geldig) e-mailadres in...

Nu al aan de slag?

Wil je meer informatie over wat je nu kunt doen? Dan verwijzen we je door naar Het Centrum voor Vrouw en Gezondheid, zij kunnen je helpen op gebied van borstbehandeling, toewerken naar explantatie, littekenbehandeling na operatie, lymfedrainage, opkrikken van je immuunsysteem, ontgifting, omgaan met je emoties etc. Kijk op www.centrumvoorvrouwengezondheid.nl

Terug naar boven
  • KVK nummer : 09200916

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Telefoonnummer: 06 460 646 95

© Centrum voor Vrouw en Gezondheid.
Realisatie: Internetbureau Praes.